Home / Over ons

Over ons

Naast oplossingen voor de korte termijn, die direct toepasbaar en praktisch zijn, bieden wij vooral ook oplossingen die nieuwe focus en denkwijzen in uw organisatie brengen. Hierdoor bent u in staat voor langere tijd de vruchten te plukken.

Frankis Advies houdt te allen tijde het einddoel voor ogen. Wij beogen een blijvende impact en resultaat bij de uitvoering van onze diensten. Onze mensen kijken met een frisse blik naar bestaande processen en werkmethodes binnen uw bedrijf. Hierdoor kunnen zij u een objectief advies geven, kostenbesparingen signaleren en verbeteringen voorstellen.

Frankis Advies is een jong management en advies bureau, opgericht door Drs. Nathalie Frankis. Nathalie is van origine Bedrijfskundige, afgestudeerd in Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Binnen Frankis Advies staan kwaliteit en integriteit van de dienstverlening voorop. Onze dienstverlening is gericht op het helpen van uw organisatie bij diverse complexe vraagstukken, projecten, of tijdelijke interim activiteiten. Andere kernwaarden die Frankis Advies naleeft zijn: betrokkenheid, resultaat gerichtheid en een gezonde kritische blik.

Ook kunnen wij u ondersteunen bij complexe besluitvorming. In alle gevallen streeft Frankis Advies naar het leveren van toegevoegde waarde en het begeleiden van uw organisatie naar het weer zelfstandig uitvoeren van deze activiteiten.

Andere kernwaarden die Frankis Advies naleeft zijn: betrokkenheid, resultaat gerichtheid, een gezonde kritische blik. Frankis Advies heeft grote affiniteit met topsport en de mentaliteit die hierbij hoort. Wij zijn altijd op zoek naar activiteiten waar karaktereigenschappen als doorzettingsvermogen en gedrevenheid tot hun recht komen. Frankis Advies gaat een uitdaging nooit uit de weg!

Top