Home / Diensten

Diensten

Strategisch Advies

Als uw organisatie of uw medewerkers zich in onrustig vaarwater bevinden en het overzicht is even zoek, dan hebben wij de juiste expertise in huis om u te helpen met het terugbrengen van structuur en rust.
Lees meer

Project- en Changemanagement

Staan er grote projecten op de planning en heeft u ondersteuning nodig bij de uitvoering en beheersing van deze projecten? Wij hebben de juiste ervaring en expertise binnen Frankis Advies en ons directe netwerk om uw projecten succesvol uit te voeren en op te leveren. Hierbij kunt u denken aan integratie trajecten, fusies en afsplitsingen, of de implementatie van software systemen.
Lees meer

Proces optimalisatie

Heeft u de intentie kostenbesparingen door te voeren? Richt u dan niet alleen op de voor de hand liggende, grote uitgaven, maar kijkt u ook eens naar verspilling binnen uw huidige bedrijfsprocessen. Hoe lang liggen dossiers op het bureau van uw personeel, door hoeveel handen gaat een verzoek van uw klant, is er sprake van ongelijke werklast? Hier valt veel meer winst te behalen dan u in eerste instantie zou verwachten.
Lees meer

Interim Management

Indien u organisationele wijzigingen op management niveau verwacht en tijdelijk management ondersteuning nodig heeft om uitloop of langdurige afwezigheid op te vangen, dan kan Frankis Advies u hierin ondersteunen.
Lees meer

Top